diskbänken, akvarell

Åh, vad jag älskar min diskmaskin, och för den delen min tvättmaskin, riktigt jättemycket. Diskaren står och brummar förnöjsamt nu och låter mej dricka en kopp kaffe, istället för att kriga med såsrester och sånt. Igår skulle jag tvätta två jackor i tvättstugan, den allmänna. Jackor av det fluffiga slaget som behöver tumlas. Tog med ett coronasvettigt täcke också, som blivit liggande ett tag. Givetvis funkade bara en tvättmaskin, men ok den ena funkade ju. Min tumlare blåste bara kallt, vilket jag dumt nog inte upptäckte förrän jag redan hade blötat ner både täcke och jackor. Således gick merparten av dagen åt till att låna de andra tumlarna, varav någon faktiskt funkade, medan den rättmätiga ”ägaren” inte brukade dessa. Och så blev jag sittande i ett par timmar i en trist tvättstuga. Suck. Nästa gång blir det kemtvätt, dom är säkert också flinkare till att få bort den fula fettiga hudkräms-kant som uppstår i ärmslutet på jackorna.