En längre tid, ganska så jättelänge, har min hemsida allt som oftast uppvisat fel. Bilder visar som helt eller delvis överlappade av en grå ruta. Jag kan åtgärda detta genom att gå in i kontrollpanelen och ta bort felande bilder och sedan lägga dit dem igen. Men det är ett mycket irriterande arbete att göra, typ varje vecka. Det förefaller vara helt random vilka bilder som faller bort. Jag har kontaktat support några gånger och fått förslaget att göra det jag gör, samt att rensa cache-minnet i mina datorer, så det gör jag såklart när felet uppträder. Och nej, jag tror inte att supporten har rätt i att felet sitter i cache-minnet, det verkar ju udda att en rensning gjord i min ena dator skulle påverka min andra dator, min mobiltelefon OCH en dator hos en kompis liksom. Jag surnade till häromdagen och kontaktade ånyo support hos one.com, med precis samma resultat som tidigare. Kanske blir jag en gladare människa om jag byter webhotell. One.com börjar gå mej riktigt på nerverna.