Knäet är nu sedan ca 2 veckor tillbaka i ursprungsläge, dvs svullet och smärtsamt. Jag har käkat smärtstillande och blivit katastrof-dålig i händerna, trots pågående ljusterapi. Den raske doktor ortoped från GHP Otrhocenter ringde på måndagen och berättade att de inte kunde hjälpa mej mer. Jag ska ”kämpa på med sjukgymnastik” Och det har jag ju gjort nu i ganska många år och blir stadigt sämre och sämre. Lite sämre till och jag kommer inte att kunna gå utan kryckor, och jag kan inte använda mina händer så! Men det skiter väl den tjusiga, nya och moderna privatkliniken i. Det verkar som att de bara håvar in skattemedel på skruttiga tanter i kön till vårdgaranti, och sen meddelar att de inget kan göra. Den verkliga verksamheten riktar sej till idrotts-stjärnor, och syns tydligt i deras inredningsdesign. Och en kamrat till mej hade helt nyligen en liknande erfarenhet, även hon en skruttig tant.